Renate Spijkerman, met hond Beer (links) en Muis (rechts), heeft het tot haar missie gemaakt om te ondersteunen en te inspireren.
Volledig scherm
PREMIUM
Renate Spijkerman, met hond Beer (links) en Muis (rechts), heeft het tot haar missie gemaakt om te ondersteunen en te inspireren. © Juan Vrijdag / DCI Media

Toen Renate hoorde dat ze niet meer beter werd, wilde ze er alleen maar meer voor anderen zijn; ‘Ik ben meer dan mijn kanker’

met videoOIRSCHOT - Renate Spijkerman (54) uit Oirschot heeft eierstokkanker en wordt niet meer beter. Maar in plaats van razendsnel haar wensenlijst afvinken, wil ze er juist voor anderen zijn. Om de drie weken hangt ze aan de chemodruppelaar en tussendoor luistert ze naar de problemen van anderen. ,,Dat is wat ik het liefste doe.”

  1. Nieuwsoverzicht | 35 slecht verzorgde katten en kittens gevonden - Koningin Máxima borduurt in Tilburg
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | 35 slecht verzorgde katten en kittens gevonden - Koningin Máxima borduurt in Tilburg

    De aanpak van criminele uitbuiting schiet tekort doordat opsporingsinstanties slachtoffers van criminele uitbuiting zelden in beeld hebben. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek dat vandaag is gepresenteerd. De plannen voor het invoeren van rekeningrijden worden morgen besproken in de ministerraad, maar lekten in hoofdlijnen al uit. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag.