Treinverkeer bij Breda weer op gang na grote storing

BREDA - Het treinverkeer van en naar station Breda is maandagochtend sinds 9.20 uur weer op gang gekomen na een grote storing eerder deze ochtend. Oorzaak was een sein- en wisselstoring, zo meldde de NS. Ook in Tilburg liepen mensen hierdoor vertraging op. Het kan nog wel even duren voordat treinen weer volgens dienstregeling rijden, dus voorlopig worden er ook nog bussen in gezet.

De storing trad rond 07.45 uur op. De storing zorgde niet alleen voor chaos op het station. Ook mensen van buiten Breda wisten niet hoe ze op hun locatie aan moesten komen. Volgens ProRail kan het even duren voordat het treinverkeer weer is opgestart.

Volledig scherm
Vanwege een treinstoring bij station Breda werden bussen ingezet. © MaRicMedia/ Tom van der Put
Volledig scherm
Choas op station Breda door grote storing. © BN deStem
Volledig scherm
Informatieborden op st5ation Breda maken melding van de wisselstoring. © BN DeStem
Volledig scherm
Choas op station Breda door grote storing. © BN deStem
  1. Zundert, geboorteplaats Vincent van Gogh
    PREMIUM
    Video

    Zundert, geboorte­plaats Vincent van Gogh

    EINDHOVEN – De liefde van Vincent van Gogh voor de natuur heeft hij waarschijnlijk van zijn moeder. Dat stelt Ron Dirven, directeur van het Van Gogh Huis in Zundert in de video van vandaag. Die is gemaakt rond de opbouw van de grote tentoonstelling ‘Van Goghs Intimi’ die komende zaterdag, 21 september wordt geopend. Rond de opbouw van die grote expositie in het Noordbrabants Museum, maakten de drie Brabantse kranten een serie video’s.