Volledig scherm
Veel vertraging op het spoor. © Ties Cleven

Treinverkeer tussen Tilburg en Eindhoven rijdt weer na aanrijding met persoon

TILBURG - Het treinverkeer tussen Tilburg en Eindhoven komt weer op gang. Dat lag heel de avond plat na een aanrijding met een persoon. Ook het treinverkeer tussen Tilburg en Den Bosch reed niet. Dat rijdt nog steeds niet, door een bommelding op het station in Den Bosch.

Volgens de NS kwam de storing door een aanrijding met een persoon. Die vond plaats in de buurt van het station van Tilburg. Rond 20.30 werd de dienstregeling tussen Tilburg en Eindhoven hervat. Voor de inzittenden van de trein die betrokken was bij de aanrijding, werd een evacuatietrein geregeld onderweg.

De overlast zorgt voor overvolle stations en ongenoegen op social media.

 1. Donor gezocht voor Nick (19) met leukemie

  Donor gezocht voor Nick (19) met leukemie

  RIJEN/BREDA - "Hij heeft nog een hoop te doen hoor. Een opleiding, een eigen auto, kinderen krijgen... We weigeren hem op te geven. Doen we gewoon niet." Angelique Coolen kijkt naar haar zoon Nick, tegenover haar aan tafel. Ze is vastberaden om hem door de hel die leukemie heet, te slepen. De opgave is om een stamceldonor te vinden die Nick kan helpen te genezen. Er hebben zich al zo'n 50.000 donoren gemeld, maar de gezochte match zit er nog niet bij.
 2. Het waren zes hete vakantieweken met meerdere hittegolven: veel zonuren Eindhoven en 36,4 graden in Volkel
  Overzicht

  Het waren zes hete vakantiewe­ken met meerdere hittegol­ven: veel zonuren Eindhoven en 36,4 graden in Volkel

  GILZE EN RIJEN - Deze zomer werd het van de hele provincie het warmst in Gilze en Rijen. Het was daar op 26 juli maar liefst 37,6 graden. Dat blijkt uit de temperaturen van de vier Brabantse meetstations van het KNMI, op iedere dag gemeten in de afgelopen zes weken. Die stations staan op vliegbasis Woensdrecht, vliegbasis Gilze-Rijen, vliegbasis Eindhoven en vliegbasis Volkel.