Volledig scherm
Veel vertraging op het spoor. © Ties Cleven

Treinverkeer tussen Tilburg en Eindhoven rijdt weer na aanrijding met persoon

TILBURG - Het treinverkeer tussen Tilburg en Eindhoven komt weer op gang. Dat lag heel de avond plat na een aanrijding met een persoon. Ook het treinverkeer tussen Tilburg en Den Bosch reed niet. Dat rijdt nog steeds niet, door een bommelding op het station in Den Bosch.

Volgens de NS kwam de storing door een aanrijding met een persoon. Die vond plaats in de buurt van het station van Tilburg. Rond 20.30 werd de dienstregeling tussen Tilburg en Eindhoven hervat. Voor de inzittenden van de trein die betrokken was bij de aanrijding, werd een evacuatietrein geregeld onderweg.

De overlast zorgt voor overvolle stations en ongenoegen op social media.

  1. Madelon (22) nam haar eigen leven: ‘Pap, mam, ik weet dat jullie het nooit zullen begrijpen’
    PREMIUM
    VIDEO

    Madelon (22) nam haar eigen leven: ‘Pap, mam, ik weet dat jullie het nooit zullen begrijpen’

    HAARSTEEG - Marjolein ter Hark-Houttuin uit Haarsteeg verloor haar 22-jarige dochter aan een zelfgekozen dood. Marjolein begrijpt het niet. ‘Waarom dacht ze toch dat haar leven in duigen lag, dat ze nooit meer opnieuw kon beginnen?’ Is er een schuldige, was er een reden? ‘Nee, niemand kon hier iets aan doen’. Vandaag is het Blue Monday, volgens de Britse psycholoog Cliff Arnali de meest sombere dag van het jaar. Elk jaar wordt de dag door organisaties als MIND aangegrepen om aandacht te vragen voor depressie.