Volledig scherm
De eerste beelden van Boer Zoekt Vrouw © KRO NCRV

Twee Brabantse boerinnen zoeken de liefde van hun leven via Boer zoekt Vrouw

BOEKEL/BRABANT - Televisieminnend Nederland zat zondag weer voor de buis gekluisterd. Yvon Jaspers maakte namelijk bekend welke tien boeren en boerinnen kans maken om mee te doen in het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw. Twee boerinnen komen uit Brabant. Om specifieker te zijn, uit Boekel.

Dit jaar doen drie boerinnen en zeven boeren mee. Later dit jaar wordt bekend welke vijf boeren of boerinnen in televisie aan bod komen. In totaal hadden 635 boeren zich aangemeld voor het programma. Dat is een recordaantal.

Michelle (29)

Volledig scherm
De oproepfoto van Michelle. © Website Boer Zoekt Vrouw

Champignonkweekster Michelle is op zoek naar een man. ,,Ik heb toen ik deze bank kocht een hoekbank gekozen om samen met een man in de hoek te kunnen knuffelen. De hoek is er wel, maar de man nog niet", vertelt Michelle openhartig. ,,Ik mis het meest iemand om tegen aan te kruipen, die me zegt dat hij trots op me is en blij is dat ik er ben. Iemand die graag blij met mij is. En dat ik het goed doe en niet bang hoef te zijn dat ik iets niet goed doe."

Steffi (27)

Volledig scherm
De oproepfoto van Steffi. © Website Boer Zoekt Vrouw

Steffie heeft een hengstenhouderij in Boekel. Zij runt het bedrijf samen met haar vader en moeder. Je kunt bij haar terecht voor alles wat met paarden te maken heeft, behalve het rijden zelf. ,,Ik ben op zoek naar een gezellige, bourgondische, grote vent die samen met mij het leven wil vieren", vertelt Steffi in haar oproep.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement