Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Tweetal in Roosendaal ontvoerd, bedreigd, geslagen en vier uur later vrijgelaten in Hoogvliet

ROOSENDAAL - Bij een woning aan de Wattstraat in Roosendaal zijn maandagavond twee mannen ontvoerd. Dat gebeurde rond 22.00 uur. Enkele gewapende mannen drongen de woning binnen en bedreigden de bewoner en de andere man, die in het pand op bezoek was. Zij werden pas uren later vrijgelaten, in Hoogvliet bij Rotterdam.

Dat meldt de politie. De slachtoffers werden ontvoerd in de auto die bij de woning in Roosendaal thuishoorde. ,,Hierbij werden ze diverse keren bedreigd, geslagen en werd geld geëist. Het duo werd dinsdagmorgen vroeg rond 2.00 uur in een bos bij Hoogvliet vrijgelaten.”

Hennepkweek

In een ziekenhuis zijn de twee aan hun verwondingen geholpen. Zij konden na deze behandeling naar huis. Van de gestolen auto ontbreekt nog ieder spoor. De politie onderzoekt de zaak en vermoedt dat ‘de achtergrond van dit incident ligt in de hennepkweek’. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Een politiewoordvoerder geeft aan dat er in het belang van het onderzoek geen mededelingen worden gedaan over de eventuele buit. Ook over de hoeveelheid daders en het wapen dat zij gebruikten wil de politie niets kwijt.