Het stembureau aan het Kerkplein in Beugen woensdagavond, direct na 21.00 uur. De herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk zitten erop.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stembureau aan het Kerkplein in Beugen woensdagavond, direct na 21.00 uur. De herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk zitten erop. © Theo Peeters

Uitslag verkiezingen nu definitief, Ben Litjens van Keerpunt protesteert

BOXMEER - Het CDA blijft in de definitieve uitslag de grote winnaar van de verkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk: 13 zetels. Gevolgd door Team Lokaal met 8 en Liberaal LVC met 5. Voor de vier partijen die vorige week geen enkele zetel haalden, is geen restzetel weggelegd. Al maakt Keerpunt nog wel bezwaar tegen de uitslag.

0 reacties

 1. Zelfscankassa te verleidelijk voor Tilburgse die tassen boodschappen niet betaalt: ‘Blij dat ik ben gepakt’
  PREMIUM
  Voor de rechter

  Zelfscank­as­sa te verleide­lijk voor Tilburgse die tassen boodschap­pen niet betaalt: ‘Blij dat ik ben gepakt’

  TILBURG - Twee of drie producten had ze afgerekend, maar de Tilburgse liep met twee volle boodschappentassen weg bij de zelfscankassa van een Jumbo in haar woonplaats. De 30-jarige verdachte schaamde zich kapot, biecht ze op aan de politierechter in Breda. ,,Ik kan heel moeilijk rondkomen. Eigenlijk ben ik blij dat ik gelijk ben gepakt.”
  Tilburg, Breda