Volledig scherm
Mental Theo en Ilse DeLange. © Instagram / Mental Theo

Van de Donk brengt hommage aan teamgenoot, Verhoeven geeft les bij Spaans museum

BRABANTBYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de nieuwe rubriek Brabantbytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Rico Verhoeven geeft les in Bilbao

Kickboksen kan overal. Trainen ook. Dat weet Rico Verhoeven als geen ander. De 29-jarige Bergenaar geeft woensdag een workout bij het Guggenheim Museum in Bilbao. Dat is weer eens wat anders.

Daniëlle van de Donk trots op teamgenoot

De Valkenswaardse Daniëlle van de Donk is erg content met de winstpartij op Slowakije. Lieke Martens was de reddende engel door de bal dinsdag in de 92e minuut in het netje te tikken: 1-0. Van de Donk is met name trots op teamgenoot Sherida Spitse, die in het uitverkochte Abe Lenstra-stadion haar 150ste interland voor de Oranje Leeuwinnen speelde.

Jackie Groenen viert vakantie

Dinsdag won de Tilburgse voetbalster Jackie Groenen nog drie punten met haar team, vandaag is het hoog tijd voor een welverdiende vakantie. Bestemming: Italië!

Marc van der Linden keert huiswaarts

Marc van der Linden vliegt vandaag van Tallinn (Estland) naar Nederland. Helaas niet in hetzelfde vliegtuig als de koning. Willem-Alexander vertrekt voor een staatsbezoek naar Litouwen.

Rai Vloet op de golfbaan

Geen voetbal, maar golf voor Rai Vloet vandaag. De Brabantse NAC-speler is in Las Vegas te vinden.

🏌🏽‍♂️ @topgolflasvegas #vegasstrip 🇺🇸

Een foto die is geplaatst door null (@raivloet) op

Mental Theo viert feest met Ilse DeLange

Het laatste Groots met een zachte G-concert van Guus Meeuwis vond dinsdagavond plaats. Omdat dj Mental Theo nog niet klaar was met het gefeest, besloot hij nog een afterparty te houden met Ilse DeLange.