Familie en vrienden hebben bloemen gelegd en branden kaarsjes op de plek nabij de Hoogvensestraat waar Hennie de Laat werd gevonden.
Volledig scherm
Familie en vrienden hebben bloemen gelegd en branden kaarsjes op de plek nabij de Hoogvensestraat waar Hennie de Laat werd gevonden. © Hein Eikenaar/BD

Verdachte (35) van dood Hennie de Laat blijft nog zeker 14 dagen vast

TILBURG - De 35-jarige man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Hennie de Laat blijft langer vastzitten. Dat bepaalde de rechtbank in Breda dinsdag. 

De Tilburger blijft nog zeker veertien dagen in de cel, zo meldt het Openbaar Ministerie dinsdagavond. Hij werd vorige week woensdagmiddag aangehouden in Breda.

Er is nog altijd niets bekend gemaakt over de relatie van het slachtoffer tot de verdachte. Na een aantal dagen groot onderzoek in de Hoogvensestraat, waar De Laat op 23 december werd gevonden, en in Tilburg-Noord, waar haar auto stond, kwam de politie de verdachte op het spoor. 

Hennie de Laat wordt woensdag begraven op de rooms-katholieke begraafplaats Broekhoven. Iedereen die wil is welkom om afscheid te nemen, lieten de nabestaanden vorige week weten. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement