Prachtige paddenstoelen in Gemert, nabij het Hein de Witpark, Molenbroekseloop en Evieveld. (archieffoto0
Volledig scherm
PREMIUM
Prachtige paddenstoelen in Gemert, nabij het Hein de Witpark, Molenbroekseloop en Evieveld. (archieffoto0 © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Vergeet Netflix en Videoland, de herfstvakantie heeft veel meer te bieden

De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent dat schoolgaand Brabant een week vrijaf krijgt. Voldoende reden om de hort op te gaan.

 1. Nieuwsoverzicht | Oude kippenslachterij afgebrand in Hedel - Postbezorger aangevallen door hond
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Oude kippen­slach­te­rij afgebrand in Hedel - Postbezor­ger aangeval­len door hond

  De brandweer uit Hedel, Kerkdriel, Zaltbommel en Gameren rukten zondagmiddag uit voor een grote brand bij een oude kippenslachterij in Hedel. Volgens gegevens van het Kadaster is het pand van fruithandel De Groot Fresh Group. En het KNMI geeft code geel af voor onder meer de Brabantse wegen. Zondagavond en -nacht wordt gladheid verwacht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.
 2. Uitslag verkiezingen nu definitief, Ben Litjens van Keerpunt protesteert en wil hertelling
  PREMIUM

  Uitslag verkiezin­gen nu definitief, Ben Litjens van Keerpunt protes­teert en wil hertelling

  BOXMEER - De uitslag van de verkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk is nu definitief. In het aantal zetels voor de partijen is geen verandering meer gekomen, vergeleken met de voorlopige verkiezingsuitslag donderdag. Het CDA is dus de grote winnaar met 13 zetels, gevolgd door Team Lokaal met 8 en Liberaal LVC met 5. Ook voor de vier partijen die vorige week geen enkele zetel haalden, is geen restzetel weggelegd. Al maakt Keerpunt nog wel bezwaar tegen de uitslag.