Hond Noor uit Wijk en Aalburg was ruim 7 maanden vermist. Woensdagochtend werd ze dood aangetroffen. Op het eigen terrein.
Volledig scherm
Hond Noor uit Wijk en Aalburg was ruim 7 maanden vermist. Woensdagochtend werd ze dood aangetroffen. Op het eigen terrein. © Privéfoto

Vermiste rottweiler Noor na zeven maanden dood teruggevonden op eigen erf: ‘Heel treurig’

Rottweiler Noor, die sinds vorig jaar juni werd vermist uit Wijk en Aalburg, is eerder vandaag dood teruggevonden. Dat laat dierenspeurgroep Waar is mijn Angel weten. Lang werd vermoed dat de 2-jarige teef werd gestolen, maar dat blijkt niet te kloppen. 

 1. Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

  Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Nieuwsoverzicht | Weer zwaar ongeval met vrachtwagens - Wolf doodt vermoedelijk voor het eerst in Nederland een koe
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Weer zwaar ongeval met vrachtwa­gens - Wolf doodt vermoede­lijk voor het eerst in Nederland een koe

  Op de A2 bij Eindhoven raakte een man zwaargewond na een ongeval tussen twee vrachtwagens. Het slachtoffer werd op advies van ambulancemedewerkers versneld uit zijn voertuig bevrijd. Bij voormalig NAC-spits Ralf Seuntjens is een tumor geconstateerd: ‘De uitslag van de CT-scan heeft het leven van mijn naasten en mezelf volledig op zijn kop gezet’. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag.