Brabantse jongeren maken zich vaker zorgen over de maatschappelijke gevolgen van het coronavirus, ouderen juist vaker over het virus zelf.
Volledig scherm
Brabantse jongeren maken zich vaker zorgen over de maatschappelijke gevolgen van het coronavirus, ouderen juist vaker over het virus zelf. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Vertrouwen Brabanders in corona-aanpak van instanties slinkt gestaag

EINDHOVEN - Brabanders hebben steeds minder vertrouwen in de manier waarop de Rijksoverheid, gemeenten en het RIVM de coronacrisis aanpakken. Dat blijkt uit een peiling die de provincie met enige regelmaat laat uitvoeren onder ruim 2.000 Brabanders.

 1. We keken mee met een haartransplantatie, die steeds populairder wordt bij mannen: 'Het taboe is eraf’
  Play

  We keken mee met een haartrans­plan­ta­tie, die steeds populair­der wordt bij mannen: 'Het taboe is eraf’

  Steeds meer mannen kiezen voor een haartransplantatie. In Nederland worden er zo'n vijfduizend haartransplantaties per jaar gedaan, twee jaar geleden was dit nog 64% minder. Volgens Bob Jilesen, eigenaar Haarkliniek De Kroon, komt dit vooral omdat het taboe doorbroken wordt. ,,Iedereen kent de voorbeelden van bijvoorbeeld Frank en Ronald de Boer en Najib Amhali. Die hebben dit ook gedaan’’.
 2. Brabanders zien af in Kamp van Koningsbrugge: ‘Kijkers gaan zich echt afvragen waarom we dit programma leuk vonden’
  PREMIUM

  Brabanders zien af in Kamp van Konings­brug­ge: ‘Kijkers gaan zich echt afvragen waarom we dit programma leuk vonden’

  OISTERWIJK - Vijftien doodnormale burgers gaan vanaf volgende week de strijd aan in het nieuwe AVROTROS-programma ‘Kamp van Koningsbrugge’. Het doel? De meest zware trainingen volgen van de meest heftige opleiding van Nederland: Special Forces, gevormd door de best getrainde militaire eenheid van ons land. En dat is pittig, weten de Brabantse deelnemers Kendra Pennings, Krijn Ottens en Marjolein van Loenen.