Volledig scherm
Virgil van Dijk (links) en Memphis (rechts ernaast) op de training. © ANP

Virgil van Dijk en Memphis trots en Marianne Vos zet zich in voor kanker

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Marianne Vos, geboren in Den Bosch, is de beroerdste niet. De topfietsster zet zich in voor mensen met borstkanker. Lekker bezig, Marianne!

Voormalig PSV’er Memphis Depay en geboren Bredanaar Vigril van Dijk blikken terug op de finale van de Nations League tegen Portugal. Oranje delfde het onderspit. Desalniettemin zijn de heren trots op hun ploeg.

Wie zegt dat alleen vrouwen kunnen multitasken? Volgens Rico Verhoeven is daar dus helemaal niets van waar want hij kan prima zijn tanden poetsen en zijn bloeddruk meten tegelijk. Alhoewel Rico, dat is toch niet zo héél moeilijk...

DJ La Fuente heeft er weer eens een doldwaze avond op zitten.

Een frisgewassen ventje in geleende kleertjes die elke doordeweekse zomeravond een praatprogramma presenteert. Ga jij kijken? O ja, dat frisgewassen ventje is Art Rooijakkers. Die een klein béétje aan zelfpromotie doet. 

PINKPOP WAT WAS JE MOOI. Met die woorden vat Jacqueline Govaert van Krezip het optreden op Pinkpop afgelopen weekend goed samen. Het was onbeschrijflijk, onvergetelijk en ook nog eens ongelooflijk. 

Wauw, wat een ‘hot couple’! Xander de Buisonjé deelt een pikant kiekje van hemzelf met zijn vrouw Sophie op de dag dat ze jarig is. Gefeliciteerd Sophie.