Nathan Ake, Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Davy Propper van het Nederlands Elftal vieren de overwinning tegen Duitsland na afloop van de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Duitsland en Nederland in het Volksparkstadion.
Volledig scherm
Nathan Ake, Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Davy Propper van het Nederlands Elftal vieren de overwinning tegen Duitsland na afloop van de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Duitsland en Nederland in het Volksparkstadion. © ANP

Virgil van Dijk kijkt voldaan terug op wedstrijd tegen Duitsland en Frans Bauer zet de boel weer op z'n kop

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Leontien van Moorsel bracht een bezoekje aan Museum Rotterdam. Daar is tijdelijk de expositie Girlpower te zien. Een expositie die Leontien op het lijf geschreven staat!

RKC-voetballer Dylan Seys weet wel hoe hij weekend moet vieren. Samen met zijn vriendin in een bubbelbad in een heerlijk rustige omgeving.

Het Paralympisch zwemteam gaat volgende week naar het WK. Ranomi Kromowidjojo wenste de ploeg veel succes.

Virgil van Dijk blikt voldaan terug op de wedstrijd van Oranje tegen Duitsland. En dat is ook volledig terecht! Maandagavond speelt Oranje uit tegen Estland.

De zaterdagavond belooft veel goeds voor SBS 6. Vanaf 20.00 uur schittert Guus Meeuwis weer in Ik Hou Van Holland, Leo Alkemade is vanaf 21.30 uur te bewonderen in Echt Waar?!.

Zeg je Frans, dat zeg je polonaise. Frans Bauer in the house betekent natuurlijk een rondje rond de zaal. De Fijnaartse zanger weet er weer een feestje van te maken.