De Treffers-middenvelder Robin Janssen (rechts) in betere tijden strijdend met EVV’er Mike Verheyen. Nu mag hij, net zoals duizenden andere 26+-voetballers in de regio geen duel meer aangaan. Versoepelingen gelden alleen voor jonge spelers.
Volledig scherm
PREMIUM
De Treffers-middenvelder Robin Janssen (rechts) in betere tijden strijdend met EVV’er Mike Verheyen. Nu mag hij, net zoals duizenden andere 26+-voetballers in de regio geen duel meer aangaan. Versoepelingen gelden alleen voor jonge spelers. © Theo Peeters

Voetballers van 26+ staan nog altijd buitenspel: ‘Er ontstaat een tweedeling in teams’

VIERLINGSBEEK - We mogen weer samen sporten. Als de coronacijfers het toelaten vanaf woensdag zelfs met z’n dertigen tegelijk. Maar voor volkssport nummer 1 verandert er weinig. Voetballers ouder dan 26 staan nog steeds grotendeels buitenspel.

0 reacties

  1. Nieuwsoverzicht | Bezorgdheid na drie ongelukken op één weg - Dwergzijdeaapjes uit woning gehaald
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Bezorgd­heid na drie ongelukken op één weg - Dwergzijde­aap­jes uit woning gehaald

    Ondanks het voorspelde slechte weer en de voorbereidingen die werden getroffen na het afkondigen van code geel, leek overal in Brabant het noodweer mee te vallen. In het buitengebied van Helvoirt werd een zwaargewonde man gevonden op een zandpad. Ook werden twee bergaapjes in een huis in Tilburg gevonden en werd een 18-jarige man onder bedreiging meegenomen in een personenauto. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.