Volledig scherm
© Instagram Sam Lammers

Volmaakte grijns van Rico Verhoeven en succesvol debuut voor Sam Lammers

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag aangevuld. 

Feest voor Tanja

Tanja Jess is na achttien jaar, waarvan tien jaar getrouwd nog altijd dolgelukkig met haar man Charly Luske. Dat liet ze van de week al zien met haar trouwfoto, nu toont ze dat op Instagram ook door een huidige liefdeskus te delen. 

Weekend

Zoals altijd ziet Sylvie Meis er weer piekfijn uit. La Meis gaat een fijn weekend tegemoet en wenst dat haar volgers ook. Nou Sylvie; ook voor jou een prettig weekend! 

Happy Weekend ❤️ #showday5 #newlook #bun #dress @galvanlondon #glam and #pic @serenagoldenbaum Werbung/Anzeige

Een foto die is geplaatst door null (@sylviemeis) op

Training

(Kick)bokser Nieky Holzen uit Helmond heeft zijn zaterdag training er weer op zitten. De Helmonder ziet er topfit uit en kan de rest van de dag genieten van zijn weekend.

Saturday training done @teamholzken_official

Een foto die is geplaatst door null (@niekyholzken) op

Grijns

Rico Verhoeven heeft een volmaakte grijns op zijn gezicht. De bokser vraagt zijn volgers wat zijn manager hem showt. Wij vermoeden een lucratieve deal voor de man uit Halsteren. 

Debuut

Voetballer Sam Lammers beleefde vrijdagavond in Zwolle een fraai officieel debuut bij zijn nieuwe club SC Heerenveen. De Friezen versloegen PEC Zwolle met 3-2. De aanvaller uit Goirle genoot van het team en het uitvak.

Genoten van het team en het geweldige uitvak vandaag!! 🔵⚪️ #eenmetheerenveen

Een foto die is geplaatst door null (@sam.lammers) op