Hulpdiensten op 13 september 2017 in Breda. B. had een 31-jarige overbuurvrouw van zijn moeder neergestoken en aan haar haren door haar huis gesleept.
Volledig scherm
PREMIUM
Hulpdiensten op 13 september 2017 in Breda. B. had een 31-jarige overbuurvrouw van zijn moeder neergestoken en aan haar haren door haar huis gesleept. © Perry Roovers/Maric Media

VVD en SP: Waarom weigeren minister en inspectie onderzoek naar Brabantse verkrachtingszaak?

BREDA - Waarom weigeren minister Sander Dekker en de Inspectie van Justitie en Veiligheid te onderzoeken hoe een beruchte Brabantse verkrachter onder toezicht twee nieuwe slachtoffers kon maken? SP en VVD willen dat minister Sander Dekker van Rechtsbescherming zich hierover verantwoord. Ze bepleiten het onderzoek om misstanden in de toekomst te voorkomen. 

  1. Nieuwsoverzicht | Explosieve toename mensen met schurft - Restauranteigenaar blijft positief en draait topomzet
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Explosieve toename mensen met schurft - Restaurant­ei­ge­naar blijft positief en draait topomzet

    Een restauranthouder die liever positief blijft vertelt dat hij zondag een topomzet heeft gedraaid. Hij maakte er een geweldige lunch van nu de zaak om 17.00 uur dicht moest. Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen in ons land nam de afgelopen 24 uur toe met 130: de grootste toename sinds 4 januari. En tachtig tot honderd woningen in Den Bosch werden ontruimd vanwege een gaslek. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.