Werkplekken in de stad, aangetroffen bij de controles.
Volledig scherm
PREMIUM
Werkplekken in de stad, aangetroffen bij de controles. © Collectie toezicht

Waarom PSV nu beter is dan vorig seizoen en op pad met team tegen illegale prostitutie: lees hier onze bijzondere verhalen terug

LeestipsOnze verslaggevers maken iedere dag talloze verhalen. Verhalen die mooi, uniek, ontroerend of simpelweg de moeite waard zijn. In deze rubriek plaatsen wij iedere week een greep uit de meest bijzondere of meest gelezen verhalen van de afgelopen tijd, zodat u nog een keer de kans krijgt om ze te lezen.

 1. Nieuwsoverzicht | Honderden vluchten Transavia sneuvelen - Meerdere kinderen onwel tijdens feest
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Honderden vluchten Transavia sneuvelen - Meerdere kinderen onwel tijdens feest

  Door personeelstekorten worden komende zomer honderden vluchten van Transavia geschrapt. Dat raakt ook vakantievluchten vanaf Eindhoven Airport. Bij een zogeheten Minor feest in Helmond zijn vrijdagavond meerdere kinderen onwel geworden. En de man die vrijdagochtend zwaargewond werd gevonden in een natuurgebied in Helvoirt, blijkt een 68-jarige Bredanaar te zijn. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.
 2. Nieuwsoverzicht | Celstraffen voor 26 relschoppers - Benzine in Duitsland goedkoper
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Celstraf­fen voor 26 relschop­pers - Benzine in Duitsland goedkoper

  Relschoppers die voor onrust zorgden na de promotiewedstrijd van NAC Breda tegen NEC vorig jaar krijgen celstraffen tot 170 dagen gekregen. Ondertussen wordt benzine in Duitsland fors goedkoper en krijgt PSV-speler Érick Gutiérrez een nieuw aanbod van zijn club. Bezoekers van shows van de Dolly Dots beleven dezer dagen hun jeugd opnieuw en in Breugel is drugsafval gedumpt. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.