Foto ter illustratie. De persoon op de archieffoto is niet de genoemde bijstandsgerechtigde.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. De persoon op de archieffoto is niet de genoemde bijstandsgerechtigde. © Joost van den Broek

Waarschuwing voor vrouw in bijstand die auto kocht met geld schoonouders

GROESBEEK - De gemeente Berg en Dal heeft de afgelopen jaren één keer een waarschuwing gegeven aan iemand in de bijstand. Het gaat om een vrouw, die 4250 euro van haar schoonouders kreeg. Van dat geld kocht de vrouw een auto, zodat ze voor haar hulpbehoevende schoonouders boodschappen kon doen en hen kon rijden als ze naar het ziekenhuis moesten.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Nieuwsoverzicht | Kogel door ruit was niet voor kapper bedoeld - Brabantse sterrenzaak sluit na 27 jaar
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Kogel door ruit was niet voor kapper bedoeld - Brabantse sterren­zaak sluit na 27 jaar

  Zo’n 45.000 Brabantse huishoudens moeten mogelijk deze winter de hoofdprijs voor energie betalen. Dat kan mogelijk tot huisuitzettingen leiden. Een werknemer is op staande voet ontslagen omdat hij zijn webcam niet de hele dag aan wilde hebben staan. En kapper Anouar Turner kreeg een kogel door zijn ruit, maar ‘heeft geen vijanden, geen strafblad, geen schulden’. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.