Een fragment uit de documentaire 'Cannabis', waarin een jonge Johan van Laarhoven, in een uitzending van actualiteitenrubriek Achter het Nieuws uit 1990, vertelt dat hij geen last heeft van de politie.


(filmstrip is van Getty Images)
Volledig scherm
PREMIUM
Een fragment uit de documentaire 'Cannabis', waarin een jonge Johan van Laarhoven, in een uitzending van actualiteitenrubriek Achter het Nieuws uit 1990, vertelt dat hij geen last heeft van de politie. (filmstrip is van Getty Images) © Videostill uit documentaire Cannabis

Weer hoofdrol voor Johan van Laarhoven, nu in tv-documentaire

TILBURG - In de zesdelige documentaireserie ‘Cannabis’, vanaf volgende week te zien op tv, vormt het krankzinnige levensverhaal van Tilburger Johan van Laarhoven de rode draad. De regisseur: ,,Dit verhaal is larger than life”.

  1. Brabanders zien af in Kamp van Koningsbrugge: ‘Kijkers gaan zich echt afvragen waarom we dit programma leuk vonden’
    PREMIUM

    Brabanders zien af in Kamp van Konings­brug­ge: ‘Kijkers gaan zich echt afvragen waarom we dit programma leuk vonden’

    OISTERWIJK - Vijftien doodnormale burgers gaan vanaf volgende week de strijd aan in het nieuwe AVROTROS-programma ‘Kamp van Koningsbrugge’. Het doel? De meest zware trainingen volgen van de meest heftige opleiding van Nederland: Special Forces, gevormd door de best getrainde militaire eenheid van ons land. En dat is pittig, weten de Brabantse deelnemers Kendra Pennings, Krijn Ottens en Marjolein van Loenen.