Volledig scherm
© Instagram Lidewij Welten

Wereldkampioene Lidewij Welten geniet in Parijs en nieuwe bril voor Frans Bauer

BRABANTBYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de nieuwe rubriek Brabantbytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Trainen

Nieky Holzken is keihard aan het trainen voor een nieuw gevecht. De (kick)bokser uit Helmond schrijft op Instagram: 'We are coming soon' en op de foto poseert hij met gebalde vuist.

🖕 we are coming soon 🏆

Een foto die is geplaatst door null (@niekyholzken) op

Liefde in Parijs

Wereldkampioene Lidewij Welten is samen met haar vriend aan het genieten van een liefdevolle vakantie in Parijs. Met uitzicht op de Seine geniet het liefdeskoppel echter meer van elkaar.

Paris is always a good idea they say ✨ #paris #miniholiday #labello #hijdenkterhetseinevan

Een foto die is geplaatst door null (@lidewijwelten) op

Nieuwe bril

Of het echt het nieuwe montuur van Frans Bauer gaat worden, dat valt nog even te bezien. Maar de zanger showde donderdag op Facebook wel een bijzondere bril. Wij denken dat Frans hem gewoon kan blijven dragen... toch?

Dorst

Marc van der Linden vermaakte zich prima op het Placa de Catalunya. Zo goed dat hij er zelfs dorst van kreeg. De koningshuisdeskundige maakte een grappige foto dat hij aan het water van een fontein likt.  

Dorst! 💦💦💦💦

Een foto die is geplaatst door null (@marcvanderlindenm) op

Ranomi is blij met 'haar menneke' Stan 

Een dikke knuffel van Ranomi Kromowidjojo voor Stan Pijnenburg, nadat ze gisteren een zilveren medaille wonnen met de Nederlandse gemengde estafetteploeg op de 4 x 100 meter vrije slag. Ranomi vertelt nog even hoe op en top Brabants Stan is, die ze gekscherend 'munne maat' noemt.

Tien jaar geluk voor Tanja

Tanja Jess geeft op Instagram een liefdesverklaring aan haar man Charly Luske, met wie ze vandaag tien jaar getrouwd is. En aan haar woorden te zien, zijn ze nog steeds net zo verliefd als tien jaar geleden.

Guus vaart de juiste koers

Meters bier zal het er niet regenen in Portugal, maar varend op zijn boot verwijst Guus Meeuwis nog even naar zijn eigen nummer. Hij geniet zichtbaar van zijn vaartochtje 'met de wind in zijn rug'.

Om de juiste koers te varen met de wind in onze rug....⚓️

Een foto die is geplaatst door null (@) op