De middelbare scholen zijn open, met flink wat beperkingen. Zo moeten leerlingen mondkapjes dragen en moeten ze anderhalve meter afstand houden.
Volledig scherm
PREMIUM
De middelbare scholen zijn open, met flink wat beperkingen. Zo moeten leerlingen mondkapjes dragen en moeten ze anderhalve meter afstand houden. © Videostill

Worden de middelbare scholen vergeten? ‘Dat de jongeren niet meer in de plannen voor versoepelingen staan is zorgelijk’

Sombere kinderen, halfvolle klassen en een torenhoge werkdruk voor leerkrachten. Op middelbare scholen is de situatie nog verre van ideaal. Dat Nederland de coronamaatregelen verder versoepelt zonder naar de scholen te kijken, is onbegrijpelijk zegt kinderrechtenorganisatie Unicef. 

  1. Peter R. de Vries wil miljoen euro inzamelen voor gouden tip die naar lichaam van Tanja Groen leidt

    Peter R. de Vries wil miljoen euro inzamelen voor gouden tip die naar lichaam van Tanja Groen leidt

    Door middel van crowdfunding wil misdaadverslaggever Peter R. de Vries één miljoen euro inzamelen voor de concrete tip die naar het lichaam van Tanja Groen leidt. Zolang de één miljoen euro niet is bereikt, is het dan binnengehaalde bedrag de beloning. ,,Ik roep, nee ik smeek heel Nederland om een financiële bijdrage te leveren aan deze beloning: ouders, bedrijven, scholen en studentenverenigingen”, aldus Peter R. de Vries.