Volledig scherm
Memphis Depay in het shirt van Oranje. © ANP

Zelfspot siert lachebekje Groenen en Tiësto geniet van een bel rode wijn in Mexico

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Lekker lachen Jackie Groenen, zoals altijd. Beetje zelfspot is de geboren Tilburgse niet vreemd.

DJ Tiësto bevindt zich in Mexico. Lekker hoor Tijs Verwest, zoals de echte naam van de Bredase DJ luidt. Glaasje rode wijn erbij. Niks mis mee.

Waar een klein land groot in is: DJ's. Bredanaar Robbert van de Corput, beter bekend als DJ Hardwell, dankt iedereen voor de geboden steun.

Jawel hoor! Frans Bauer komt 18 oktober met een nieuw album, genaamd Ik heb je lief. Morgen (donderdag) licht de volkszanger alvast een tipje van de sluier met een nieuwe single: De Bom. 

Voormalig PSV’er Memphis Depay in het Ghanesee Elmina Castle. Daar gaan we nog van horen. Hoe, wat en wanneer, dat is nog even gissen.

We gaan Roy Donders de komende tijd vaak terugzien op de beeldbuis. De ene keer op een onbewoond eiland, de andere keer terwijl hij andere sterren aan het ranken is. Roy lacht zich kapot. Genieten geblazen!

Ballonnen, champagne, een grote taart en 27 kaarsjes voor Matthy van Empel. De Love Island-deelnemer is vandaag jarig. Hoera, hoera, hoera!

Gwen van Poorten vindt het tijd voor een spelletje. Wat zie je op de achtergrond op deze foto: een maan of een lantaarnpaal? Wie het goed heeft, krijgt een applaus van een zeehond. Zie het laatste beeld voor dat heuglijke moment. 

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zegt het aantal stippen op een lieveheersbeestje niets over de leeftijd van het beestje. Een les die ook Guido Weijers vandaag heeft geleerd. 

Rico Verhoeven is een vechter, geen opgever. Hij raadt ons aan hetzelfde te zijn, te blijven dromen en vooral niet op te geven. Wijze woorden van een wijze man.

Esther Verhoef maakt vandaag een rondreis door Alkmaar en doet dat met niemand minder dan collega-schrijfster Simone van der Vlugt.