PREMIUM
Zo eet je betaalbaar(der) bij een sterrenrestaurant
Brabant heeft inmiddels meer dan 20 restaurants waar je een sterrenmaaltijd kunt nuttigen. Maar daar moet je met gemiddeld zo’n 90 euro voor vijf gangen wel aardig voor in de buidel tasten. En dan heb je nog geen wijntje gedronken. Toch kun je ook betaalbaar(der) naar een Michelinsterrenrestaurant.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
met video
Deze Brabantse restaurants ontvingen een Michelinster
-
PREMIUM
Geen vet eten om hartkwaal te voorkomen? Een hardnekkige fabel, zegt cardioloog
Wat veroorzaakt hartaandoeningen, en hoe houd je je hart gezond? Daar gaan meerdere adviezen en wijsheden over rond. Cardioloog Janneke Wittekoek vertelt wat er waar is van zes veelgehoorde stellingen over hartgezondheid. -
PREMIUMzes vragen
Een zonneboiler levert gratis warm water: in zoveel jaar verdien je hem terug
Ondanks stijgende prijzen en langere levertijden blijven zonnepanelen als warme broodjes over de toonbank vliegen. Terwijl zonneboilers maar mondjesmaat worden verkocht. Is dat terecht? Zes vragen over de potentie van een zonneboilersysteem op je dak. -
Emoties bij uitreiking 16 nieuwe Michelin-sterren: ‘Er zit altijd spanning omheen’
De Nederlandse gastronomie is top, zo concludeert Michelin na de uitreiking van de sterren vanmiddag. Tien restaurants kregen voor het eerst één ster, drie restaurants kregen een tweede ster. Daarnaast deelden de inspecteurs drie groene sterren uit en zestien Bib Gourmands. -
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek.
-
PREMIUMIN BEDRIJF
‘Bomen zijn van vitaal belang voor wat op aarde leeft’
Rijkevoort -
-
-
PREMIUMUPDATE
Blijdschap bij Vigor, Sense, Noble, Noble Kitchen en Flicka over Michelinsterren: ‘We moeten nu doorpakken’
DEN BOSCH - ,,Een mooie beloning voor het fantastische team waarmee ik mag werken.’’ Dat zegt Dennis Middeldorp, patron-cuisinier van het Bossche restaurant Sense, over het behoud van de Michelinster. En hoe reageren collega's Edwin Kats (Noble en Noble Kitchen), Lars Albers (Vigor) en Thomas van Santvoort (Flicka)? -
PREMIUM
Van snijden in de hersenen tot een goed gesprek: boek over eeuwen psychiatrie
DEN BOSCH - Vroeger, héél vroeger, kon je er tegen betaling kijken naar ‘gekken’ die warme bollen aten. Tegenwoordig zijn de cliënten van de psychiatrische instelling Reinier van Arkel een stuk beter af. Oud-medewerker Alfred van Egmond schreef een boek over de ruim 580 jaar van de oudste ggz-instelling van het land.'s-Hertogenbosch