Volledig scherm
De Efteling is in de loop der jaren flink veranderd. © Google

Zo zag de Efteling er ruim 13 jaar geleden uit

Toen en NuKAATSHEUVEL - Dat de Efteling in de loop der jaren behoorlijk is uitgebreid is wijd en zijd bekend. Toch is het wel heel verrassend om van bovenaf het attractiepark eens te bekijken. Deze zomer nemen de Brabantse kranten een aantal plekken met satelietfoto’s onder de loep. Deze week het grootste attractiepark van Nederland.

De uitbreidingen van het park zijn enorm. Zo zijn aan de zuidkant de afgelopen jaren Bosrijk en het Loonse Land gerealiseerd. Het aantal parkeerplaatsen is eveneens behoorlijk uitgebreid. Ook in het attractiepark zelf veranderde er het nodige. Zo maakte de houten achtbaan plaats voor Joris en de Draak en werd Ravelijn gebouwd.

Hoe werkt het?

Beweeg de verticale balk naar links en rechts over de foto. Op mobiel klik je links van het witte bolletje om deze in beweging te brengen.

Bron: Google

  1. Ondernemers VNO-NCW blij met uitspraak over maximumsnelheid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    Onderne­mers VNO-NCW blij met uitspraak over maximum­snel­heid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    De kogel is door de kerk: de coalitiepartijen zijn het eens over de maatregelen die genomen moeten worden omtrent de stikstofproblematiek. De regel die ze nu willen invoeren is dat de maximumsnelheid overdag in een groot deel van Nederland wordt verlaagd naar 100 kilometer per uur. Vanaf 19.00 uur mag er ‘gewoon’ 130 kilometer per uur worden gereden. De Brabantse en Zeeuwse ondernemers, verenigd in het VNO-NCW, zijn blij met die uitspraak.