Frans Rombouts uit Tilburg voor z'n ‘Griekse’ stacaravan in Vessem. ‘Helemaal zelf gedoan’
Volledig scherm
PREMIUM
Frans Rombouts uit Tilburg voor z'n ‘Griekse’ stacaravan in Vessem. ‘Helemaal zelf gedoan’ © Dolph Cantrijn

Zó zien we ze straks niet meer. Het einde van de volkscamping nadert. Of toch niet?

DEN BOSCH/VESSEM Je kent ze wel. De stacaravan die allang geen caravan meer is. Het zijn complete woningen met aanbouw en terras, waar vaak het motto ‘liever kitsch dan kaal’ wordt omarmd. Je vindt ze op de seizoenplaatsen van campings, veelal in groepjes bij elkaar. Maar voor hoelang nog?

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Meerdere boerenprotesten op snelwegen in Brabant, nieuwe acties dinsdag niet uitgesloten
  Video

  Meerdere boerenpro­tes­ten op snelwegen in Brabant, nieuwe acties dinsdag niet uitgeslo­ten

  Brabantse snelwegen zijn na onderhandeling tussen de politie en boeren weer vrij, nadat deze maandagmiddag voor lange tijd waren geblokkeerd. Met hooibalen werd het verkeer op de A2 bij Best, A67 bij Liessel en de A50 bij Oss stilgezet. Rond 16.15 waren in het Provinciehuis in Den Bosch acht boeren binnen om een vreedzaam gesprek aan te gaan met de gedeputeerde. Maandagavond waren er nog protestacties langs wegen in Oisterwijk, Waspik en Moerdijk.