Volledig scherm
Frans Bauer © Frans Bauer

Zoon van trotse Frans Bauer slaagt voor het vwo en Duncan Laurence krijgt interview van ‘Pippi Langkous’

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

‘Wat een mijlpaal!’, schrijft de troste Frans Bauer op Facebook over zijn zoon Christiaan die net geslaagd is voor het vwo. ‘En dat met prachtige cijfers!’

De boom die voor even bij het ‘presidentieel paleis’ wordt geplaatst, vindt Marc van der Linden maar raar. ,,De boom staat al geplant klaar, krijgt wat koninklijk zand, en wordt dan, zodra het koningspaar vertrokken is, verplaatst naar een andere plek in het park. We kijken naar een toneelstukje.”

Omdat hij het Songfestival won, won Duncan Laurence ook een weddenschap met 3FM-dj Frank van der Lende. Die moest hem vandaag interview als Pippi Langkous. ,,Wat een held!”

Het lijkt vandaag wel herfst door al die regen en grijze wolken, maar dat is voor Frans Bauer geen probleem. Hij trotseert de regen en gaat ‘nieuwe uitdagingen’ aan. Wat die precies zijn, houdt hij nog even geheim. Zou het iets met een rode stoel te maken hebben?

‘Wat vindt papa hiervan’, kreeg Krezip-zangeres Jacqueline Govaert als vraag van over deze foto. En, wat vond ‘ie ervan? ,,Hij kan het aan!”

Damesvoetbal. En Hans Teeuwen. ‘Het niveau is misschien een beetje lager, maar ze staan er potverdomme wel’, zingt de Brabantse cabaretier in een jurkje, vlak nadat bekend werd dat de Nederlandse voetbalvrouwen het WK in de blessuretijd wonnen. Blij lijkt hij wel met de winst. 

  1. Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmensen herkennen dieren niet meer’

    Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmen­sen herkennen dieren niet meer’

    EINDHOVEN - Zouden er echt pinguïns zitten bij het kanaal in Helmond, zoals iemand laatst doorgaf? Op de meldkamer van de Dierenambulance in Zuidoost-Brabant weten ze inmiddels wel beter. Ze krijgen hier meldingen van de gekste dieren in nood. ,,Het lijkt of vooral mensen uit de stad dieren niet meer herkennen‘’, zegt Pascale Attema van de meldkamer in Eindhoven. Samen met haar collega's zette ze de meest opvallende meldingen op een rij.