De Bossche Van Berckelstraat waar borden duidelijk maken dat de straat verboden terrein is voor auto's.  Leefbaar 's-Hertogenbosch pleit ervoor om het witte bord met rode rand te vervangen door een rood bord met witte balk.
Volledig scherm
De Bossche Van Berckelstraat waar borden duidelijk maken dat de straat verboden terrein is voor auto's. Leefbaar 's-Hertogenbosch pleit ervoor om het witte bord met rode rand te vervangen door een rood bord met witte balk. © Marc Brink/BD

Zou het helpen? Ander verkeersbord moet einde maken aan stortvloed aan boetes in Van Berckelstraat

DEN BOSCH - Er zijn aanvullende maatregelen nodig om te voorkomen dat automobilisten massaal het inrijverbod in de Bossche Van Berckelstraat negeren. Daarvoor pleiten Paul Kagie en Rinie Mees (Leefbaar 's-Hertogenbosch). Ze hebben er ideeën voor.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.