Volledig scherm
© AP

Amerikaanse toerist niet vervolgd na vernietigende recensie op Tripadvisor, maar verliest wel zijn baan

Een Amerikaanse toerist ontloopt een jarenlange gevangenisstraf in Thailand voor laster nadat hij probeerde het imago van een hotel kapot te maken door een extreem negatieve recensie op Tripadvisor te plaatsen. Beide partijen hebben de strijdbijl begraven, bevestigt het Franse persbureau AFP. Wel is de man door alle commotie zijn baan kwijtgeraakt.

 1. Thaise regering treedt hard op tegen protesten

  Thaise regering treedt hard op tegen protesten

  Het nooddecreet werd door de autoriteiten uitgevaardigd nadat de demonstranten zich bij het kantoor van de premier hadden verschanst. Eerder stelden ze zich op in het zicht van de koninklijke autocolonne, die onderweg was naar een boeddhistische ceremonie. Onder het decreet worden onder meer samenscholingen van meer dan vijf personen verboden. De politie hield pro-regeringsdemonstranten, die zich onderscheidden door gele t-shirts te dragen, en anti-regeringsbetogers grotendeels gescheiden.
 2. Bijna 58 miljoen tv-kijkers voor debat Harris en Pence
  Amerikaanse verkiezingen

  Bijna 58 miljoen tv-kij­kers voor debat Harris en Pence

  Bijna 58 miljoen Amerikaanse televisiekijkers hebben woensdag gekeken naar het debat tussen de kandidaten voor het vicepresidentschap, de Democratische senator Kamala Harris en zittend vicepresident Mike Pence. Dat is ruim een derde (36 procent) meer dan in 2016, blijkt uit data van marktonderzoeksbureau Nielsen. Toen keken 37 miljoen mensen naar het debat tussen de toenmalige ‘running mates’ Pence en de Democraat Tim Kaine.
 3. Jaloerse vrouw (25) schiet Grietje (72) neer na affaire met vriend: ‘Ze lachten en noemden me dik’

  Jaloerse vrouw (25) schiet Grietje (72) neer na affaire met vriend: ‘Ze lachten en noemden me dik’

  Een 25-jarige Belgische vrouw riskeert een gevangenisstraf van tien jaar voor het neerschieten van een 72-jarige vrouw uit Nederland, die er met haar vriend vandoor was gegaan. ,,Ayub en Grietje waren me aan het uitlachen. Het vat der vernederingen was vol”, verklaarde ze gisteren tegenover de rechtbank. Ze ontkent dat ze van tevoren van plan was om de 72-jarige Grietje neer te schieten.