Nena eindigde haar bericht met onder andere ‘laten we naar het licht gaan’, vermoedelijk een verwijzing naar haar vandaag verschenen album ‘Licht’.
Volledig scherm
Nena eindigde haar bericht met onder andere ‘laten we naar het licht gaan’, vermoedelijk een verwijzing naar haar vandaag verschenen album ‘Licht’. © EPA/Daniel Reinhardt

Bekende Duitsers ‘outen’ zich als complotdenkers, deskundigen waarschuwen voor gevolgen

Zangeres Nena (60) laat op haar oude dag de Duitse showbizzwereld schudden op zijn grondvesten. In een raadselachtige post op Instagram waarschuwt ze voor ‘bangmakerij’, waarmee het pop-icoon de indruk wekt corona te ontkennen. En dat laatste is ein heißes Thema bij onze oosterburen want ettelijke bekende Duitsers ‘outten’ zich al als complotdenkers. 

  1. Jaloerse vrouw (25) schiet Grietje (72) neer na affaire met vriend: ‘Ze lachten en noemden me dik’

    Jaloerse vrouw (25) schiet Grietje (72) neer na affaire met vriend: ‘Ze lachten en noemden me dik’

    Een 25-jarige Belgische vrouw riskeert een gevangenisstraf van tien jaar voor het neerschieten van een 72-jarige vrouw uit Nederland, die er met haar vriend vandoor was gegaan. ,,Ayub en Grietje waren me aan het uitlachen. Het vat der vernederingen was vol”, verklaarde ze gisteren tegenover de rechtbank. Ze ontkent dat ze van tevoren van plan was om de 72-jarige Grietje neer te schieten.