Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Reuters

Bewusteloze Britse vrouw (50) midden op straat verkracht tijdens vakantie op Mallorca

Een 50-jarige Britse vrouw is afgelopen nacht verkracht in Playa de Palma op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca. Het slachtoffer lag bewusteloos op straat, toen een man op haar dook. Geschokte getuigen hebben de dader weggetrokken en de politie gebeld. Die heeft een 40-jarige Duitser aangehouden, het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

 1. Vlaag van geweld is gesprek van de dag op Schouwen: ‘Dit maken we normaal niet mee’
  PREMIUM

  Vlaag van geweld is gesprek van de dag op Schouwen: ‘Dit maken we normaal niet mee’

  SCHARENDIJKE - Het was het allereerste wat de Sittardse vriendengroep te horen kreeg van andere jongeren toen ze aankwamen op camping Duin en Strand bij Scharendijke. ,,Je moet niet naar de tunnel. Ze tikken daar expres glas kapot om mensen te steken.” De vlaag van geweld die afgelopen week over Schouwen-Duiveland trok, is het gesprek van de dag. Al denkt iedereen dat het maar om een paar malloten gaat die uit zijn op rellen
 2. Nederlandse tiener verdacht van aanslag op kantine Belgische voetbalclub: ‘Wilde mijn neefje helpen’
  PREMIUM

  Nederland­se tiener verdacht van aanslag op kantine Belgische voetbal­club: ‘Wilde mijn neefje helpen’

  De 18-jarige Nederlander Saverio B. stond woensdag in België terecht voor een aanslag met een vuurwerkbom op de kantine van het jeugdcomplex van voetbalclub Beerschot. Samen met zijn neefje spoot hij in graffiti op de zijgevel een dreigement naar een jeugdspeler van Beerschot, van wie de oudere broers in het drugsmilieu zitten. Saverio B. kwam met een opmerkelijke vraag naar de rechtbank.
  Antwerpen