Brusselse politie zoekt drie gewapende verdachten in woning, vlak bij hoofdkwartier Europese Commissie

Met video + updatepolitie en speciale eenheden hebben maandagavond in Brussel gezocht naar drie gewapende verdachten in de Europese wijk. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) van Brussel. De speciale eenheden vielen rond 22.10 uur een woning binnen. Daar zouden de verdachten verstopt zitten. Het pand ligt vlak bij het hoofdkwartier van de Europese Commissie.

 1. Zweedse douane betrapt Belgisch echtpaar met 15 wapens: ‘Vier pistolen in slipje en twee in bh verstopt’

  Zweedse douane betrapt Belgisch echtpaar met 15 wapens: ‘Vier pistolen in slipje en twee in bh verstopt’

  Een Belgisch echtpaar is op de brug tussen Denemarken en Zweden betrapt op wapensmokkel. Tijdens een routinecontrole beweerde de man dat ze op weg waren naar een trouwfeest. Omdat de agenten argwaan hadden, besloten ze het koppel te fouilleren. Bij de vrouw hadden ze meteen prijs. “Vier pistolen in haar slipje en twee in haar bh”, zegt een woordvoerder van de douane. En dat was nog maar het begin, want ze ontdekten nog veel meer wapens.
 2. Gwenny en Marino verwelkomen dertiende kindje Laxe, allemaal hebben ze naam met letters ‘A’, ‘L’, ‘E’ en ‘X’

  Gwenny en Marino verwelko­men dertiende kindje Laxe, allemaal hebben ze naam met letters ‘A’, ‘L’, ‘E’ en ‘X’

  Het al bijzonder kroostrijke gezin van Gwenny Blanckaert (33) en Marino Vaneenoo (40) uit Staden met de nog meer bijzondere namen is opnieuw uitgebreid. Op 16 maart verwelkomde het koppel hun dertiende (!) kindje. Dat schrijft de Krant van West-Vlaanderen. Opmerkelijk, want het koppel liet na de geboorte van hun twaalfde spruit al weten dat ze het bij die twaalf zouden zouden houden.
  Staden