Chaos op Brussels Airport na storing in bagagebanden, koffers stapelen zich op

BRUSSEL - Brussels Airport is zaterdag rond de middag getroffen door een storing in de bagagebanden. Dat zorgt voor flinke vertragingen op het vliegveld, waar vandaan ook veel Brabanders vertrekken. De technische problemen zijn inmiddels wel verholpen. 

 1. Japanse 'Twittermoordenaar' geeft toe: Ik lokte en vermoordde acht suïcidale vrouwen

  Japanse 'Twitter­moor­de­naar' geeft toe: Ik lokte en vermoordde acht suïcidale vrouwen

  Een man uit Japan, die in zijn land bekendstaat als de meedogenloze ‘Twittermoordenaar’, heeft vandaag na een jarenlange rechtszaak bekend dat hij verantwoordelijk is voor de moorden op acht suïcidale vrouwen en een 20-jarige man. De 29-jarige Takahiro Shiraishi lokte de vrouwen via een oproep op Twitter naar zijn woning met de belofte hen te helpen bij hun zelfmoordplannen. Hij verkrachtte zijn slachtoffers, vermoordde hen en sneed hun lichamen in stukken.
 2. Trump verdiende ‘te weinig’ om belasting te betalen (maar ging wel voor 70.000 dollar naar kapper)
  VIDEO

  Trump verdiende ‘te weinig’ om belasting te betalen (maar ging wel voor 70.000 dollar naar kapper)

  De Amerikaanse president Donald Trump heeft slechts 750 dollar (zo’n 644 euro) aan inkomstenbelasting betaald in 2016, het jaar dat hij de presidentsverkiezingen won. Dat meldt The New York Times. De krant heeft inzage gekregen in zijn belastingaangiftes over de afgelopen twintig jaar. De Democratische presidentskandidaat Joe Biden zet als reactie Trumps belastingen tegenover dat van de ‘gewone’ Amerikaan.