Oud-president Trump bij een rally in Waukesha. Zijn strandresort in Florida, Mar-a-Lago, werd ‘belegerd, overvallen en bezet door een grote groep FBI-agenten’, schreef hij.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-president Trump bij een rally in Waukesha. Zijn strandresort in Florida, Mar-a-Lago, werd ‘belegerd, overvallen en bezet door een grote groep FBI-agenten’, schreef hij. © AP

De FBI deed huiszoeking bij Donald Trump en brak een kluis open. Waarom?

Een politiek bommetje in Amerika: de FBI doorzocht de woning van oud-president Trump, nog altijd het gezicht van de Republikeinse partij en mogelijk binnenkort opnieuw presidentskandidaat. 

  1. Bedreigde Belgische minister vanuit zijn safehouse: ‘Dit is narcoterro­ris­me’
    Interview

    Bedreigde Belgische minister vanuit zijn safehouse: ‘Dit is narcoterro­ris­me’

    ,,Het is naïef van die gangsters om te denken dat ze ons met bedreigingen klein zullen krijgen. België zal nooit een narcostaat worden. Wij geven de strijd nooit op.” Justitieminister Vincent van Quickenborne is nog moedig en strijdvaardig, op dag vijf in het safehouse nadat een groep Nederlanders hem probeerde te ontvoeren. Ongeschonden zal hij er niet uitkomen, beseft hij al: ,,Zolang ik minister ben, zal ik wellicht niet meer alleen naar de bakker kunnen.”