Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / EPA

Drama in tuin van winnaar 190 miljoen: zoon (13) op quad aangereden door dochter (15) in auto

De 13-jarige zoon van de Britse EuroMillions-winnaar Adrian Bayford is vorige week zwaargewond geraakt bij een tragisch ongeval. De jongen reed op een quad in de grote tuin van de grote villa van zijn vader toen hij door zijn 15-jarige zus in een auto werd aangereden. Beide rijtuigen waren blijkbaar een cadeau van hun vader, zo melden lokale media. 

  1. Verloofde loterijwinnaar gaat ervandoor met sportwagen en raspaarden

    Verloofde loterijwin­naar gaat ervandoor met sportwagen en raspaarden

    Een Brit die vier jaar geleden bijna 175 miljoen euro won in de loterij EuroMillions blijft nu helemaal alleen achter. Eerst liep zijn relatie met zijn vrouw op de klippen, nu laat zijn veel jongere verloofde hem zitten. Zij nam 'en passant' de 30 raspaarden (ter waarde van zo'n 300.000 euro), de luxueuze paardentrailer (117.000 euro), de chique sportwagen (een zwarte Mercedes SLK van 70.000 euro) en de twee honden des huizes mee.
  2. Meer dan 400 doden door tropische storm Freddy in zuidelijk Afrika

    Meer dan 400 doden door tropische storm Freddy in zuidelijk Afrika

    Het dodental in zuidelijk Afrika door tropische storm Freddy is gestegen tot meer dan vierhonderd. In Malawi zijn volgens president Lazarus Chakwera 326 doden geteld, de autoriteiten in Mozambique maken melding van 73 dodelijke slachtoffers en in Madagaskar staat de teller op 17. Eerder deze week was nog sprake van tweehonderd doden. Freddy is een van de dodelijkste, krachtigste en langstdurende tropische stormen ooit op het Afrikaanse continent.