Anthony Scaramucci volgde in juli 2017 tien dagen lang Sean Spicer op als woordvoerder van het Witte Huis.
Volledig scherm
Anthony Scaramucci volgde in juli 2017 tien dagen lang Sean Spicer op als woordvoerder van het Witte Huis. © Photo News

Ex-communicatiedirecteur van Trump wil met team ex-kabinetsleden de verkiezingen van 2020 winnen

Anthony Scaramucci, die in juli 2017 kort de communicatiedirecteur van de Amerikaanse president Donald Trump was, wil nu een coalitie op de been brengen van voormalig kabinetsleden. Die moeten samen een Republikeinse kandidaat steunen die Trump bij de verkiezingen in 2020 kan verslaan.

 1. Voortvluchtige ‘Woud-Rambo’ probeerde ex-vriendin te vermoorden met kruisboog
  VIDEO

  Voortvluch­ti­ge ‘Woud-Ram­bo’ probeerde ex-vrien­din te vermoorden met kruisboog

  De klopjacht op de 31-jarige Yves Rausch is nog steeds in volle gang in de buurt van het Duitse Oppenau. Zondag ontwapende hij vier agenten en sloeg daarna op de vlucht. Inmiddels wordt steeds meer bekend over deze ‘Rambo van het Zwarte Woud’, zoals Rausch ook wel wordt genoemd. Zo kwam hij meermaals in aanraking met justitie voor onder meer het overtreden van de wapenwet, bezit van kinderporno en een poging zijn ex-vriendin te vermoorden met een kruisboog.
 2. ‘Ik woon aan de voet van een Tourberg, in het huis van een moordenaar’
  Podcastserie

  ‘Ik woon aan de voet van een Tourberg, in het huis van een moordenaar’

  ,,Hier woonden twee ongetrouwde mannen van een jaar of 55 naast elkaar. Die waren al hun leven lang buurmannen en die treiterden elkaar ook weleens. En op een dag kwam de ene buurman steeds vanachter die muur daar tevoorschijn. ‘Koekoek’, riep hij dan, ‘Ik ga naar de kermis'. De eigenaar van dit huis had er op een gegeven moment genoeg van en pakte zijn geweer. Waarschijnlijk gewoon om de ander bang te maken, maar nu bleek het raak te zijn....’’