Volledig scherm
Je krijgt er allebei een salaris van 2.350 euro per maand voor. © Shutterstock

Gezocht: koppel dat tegen betaling in villa op Ibiza wil wonen

Eigenaren van een villa op Ibiza zijn op zoek een koppel dat gratis in hun huis komt wonen. Ze moeten op het huis passen als de bewoners op vakantie zijn. Wanneer ze wel thuis zijn, moet het koppel inkopen doen, koken en helpen feestjes organiseren. Daarvoor krijgen ze elk een salaris van 2350 euro per maand.

Dat geld kan volledig besteed worden als zakgeld. De eigenaren van de villa zorgen namelijk voor kost en inwoning. Alle verblijfskosten zijn betaald, inclusief vluchten van en naar het eiland. 

Van de kandidaten wordt verwacht dat ze het huis schoonmaken en voor ontbijt en diner zorgen. Daarnaast helpen ze met het organiseren van evenementen. Ze staan ook in voor de inkopen en houden de agenda en afspraken van het gezin bij. Geschikte kandidaten hebben ervaring met housekeeping en minstens één van de twee heeft een rijbewijs.

Volledig scherm
De villa waar je zal vertoeven. © Silver Swan Recruitement

De villa heeft een zwembad, Turks bad en bubbelbad dat je kunt gebruiken. Je kan in de villa zelf verblijven of in een nabijgelegen appartement als je meer privacy wilt. Er zal voldoende vrije tijd zijn om het eiland te verkennen en als de bewoners op reis zijn geniet je van vakantie.

Overigens is het wel handig om een woordje over de grens te spreken. De vacature is in het Engels geschreven en de bedragen zijn vermeld in Britse pond. Wie de Engelse taal beheerst, heeft dus vermoedelijk een streepje voor. Solliciteren kan hier.