Die hard-Trump-supporters willen in Washington van zich laten horen.
Volledig scherm
Die hard-Trump-supporters willen in Washington van zich laten horen. © AFP

Harde kern Trumpfans gaat demonsteren in Washington

Boze aanhangers van Donald Trump worden morgen in de hoofdstad Washington verwacht. Ze beloven een megamanifestatie om de president te steunen in zijn weigering de verkiezingsuitslag te aanvaarden.

 1. LIVE |Hongarije blijft olie-embargo EU blokkeren, veiling songfestivaltrofee ondersteunt Oekraïens leger
  oorlog oekraïne

  LIVE |Hongarije blijft olie-embargo EU blokkeren, veiling songfesti­valt­ro­fee onder­steunt Oekraïens leger

  De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken zegt dat zijn land niet voor een importverbod van Russische olie zal stemmen ‘zolang het de energievoorziening van Hongarije onmogelijk maakt.’ De Oekraïense winnaars van het Eurovisie Songfestival veilen hun trofee om geld in te zamelen voor het leger van hun land. Dat meldt Kalush Orchestra op Instagram. Volg in dit liveblog het laatste nieuws over de Russische inval in Oekraïne.
 2. Melania Trump woont Veteranendag bij aan arm van militair in plaats van eigen man

  Melania Trump woont Veteranen­dag bij aan arm van militair in plaats van eigen man

  De Amerikaanse president Donald Trump (74) en zijn vrouw Melania (50) woonden gisteren de jaarlijkse ceremonie van de Veteranendag bij op de nationale begraafplaats in Arlington. Het presidentiële paar verscheen voor het eerst sinds de verkiezingen weer samen in het openbaar. Opvallend genoeg liet Melania zich escorteren door een militair in plaats van door haar eigen man, wat voor twitteraars maar een ding kan beteken: het zit niet goed tussen de First Lady en ‘The Donald’.