Liliane Bettencourt
Volledig scherm
Liliane Bettencourt © ANP

Inval in woning L'Oréal-erfgename

De Franse politie heeft vandaag een inval gepleegd in de woning van Liliane Bettencourt, de schatrijke erfgename van het L'Oréal-imperium. De inval vond plaats in het kader van een onderzoek naar belastingontduiking en de vermoedelijke illegale financiering van de politieke partij van president Nicolas Sarkozy

 1. Politie geeft beelden fatale arrestatie Tyre Nichols vrij: geslagen, geschopt, met wapenstok bewerkt
  Update/Met video

  Politie geeft beelden fatale arrestatie Tyre Nichols vrij: geslagen, geschopt, met wapenstok bewerkt

  De politie van de Amerikaanse stad Memphis heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag even voor 01.00 uur (Nederlandse tijd) vier video’s vrijgegeven waarop te zien is hoe de 29-jarige Tyre Nichols drie weken geleden werd gearresteerd. Op de beelden is onder meer te zien hoe de zwarte Amerikaan door meerdere agenten wordt geschopt en geslagen. Hij overleed drie dagen na zijn arrestatie.
 2. Russische staatstelevisie spot met Amerikaanse Abrams-tanks die ‘helemaal geen verschil kunnen maken op slagveld’

  Russische staatstele­vi­sie spot met Amerikaan­se Abrams-tanks die ‘helemaal geen verschil kunnen maken op slagveld’

  De beslissing van Washington om 31 zware Abrams-tanks naar Oekraïne te sturen, is bij Moskou in het verkeerde keelgat geschoten. De Russische staatstelevisie doet er nog een schepje bovenop door een video met gemonteerde beelden te laten zien waarin de Amerikaanse tanks schijnbaar niets waard lijken te zijn in conflictgebieden. Uit alles moet blijken dat de Russische tanks veel beter zijn.