Een meterslange tafel, met de Russische president Poetin aan de ene kant en zijn Franse collega Macron aan de andere kant.
Volledig scherm
Een meterslange tafel, met de Russische president Poetin aan de ene kant en zijn Franse collega Macron aan de andere kant. © Videostill

Macron weigerde Russische coronatest uit angst voor dna-diefstal, Poetin houdt afstand

De Franse president Emmanuel Macron zou hebben geweigerd een coronatest af te laten nemen door een Russische arts, omdat hij niet wilde dat zijn dna in handen kwam van de Russen. Bronnen rondom Macron zeggen dat tegen persbureau Reuters naar aanleiding van een iconische foto van de twee wereldleiders.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.