Dion Van Aardt vernoemde het ongeboren meisje alvast naar zijn moeder, die met de familie zelfs een babyshower organiseerde.
Volledig scherm
Dion Van Aardt vernoemde het ongeboren meisje alvast naar zijn moeder, die met de familie zelfs een babyshower organiseerde. © Videostill The Star Kenya

Nederlander met kinderwens opgelicht in Kenia, ontroert rechtbank met zijn verhaal

Een Keniaanse vrouw is in Nairobi aangeklaagd voor oplichting met een wel heel wrange bijsmaak. Ze wordt ervan beschuldigd een alleenstaande Nederlandse boer met kinderwens maar liefst 2,9 miljoen Keniaanse shilling (zo’n 22.300 euro) te hebben afgetroggeld met een niet bestaande draagmoederschapsovereenkomst. ,,Nadat ze me de contracten had laten zien, voelde ik dat ik haar en haar bureau kon vertrouwen’’, zei de 36-jarige Dion van Aardt dinsdag in een emotionele getuigenis voor de rechtbank.

 1. Mocro Maffia-acteurs vragen jongen geslachtsdeel te tonen, Bilal Wahib aangehouden
  Update

  Mocro Maf­fia-ac­teurs vragen jongen geslachts­deel te tonen, Bilal Wahib aangehou­den

  Mocro Maffia-acteurs Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20) hebben gisteravond in een livestream op Instagram aan een (vermoedelijk minderjarige) jongen gevraagd voor 17.000 euro zijn geslachtsdeel te tonen. De politie heeft Wahib aangehouden en ondervraagt een 20-jarige getuige. Over diens identiteit wilde de politie niets kwijt, maar waarschijnlijk is dat het om Ahammoud gaat. BNNVara, Zapp én platenlabel Top Notch stoppen direct de samenwerking met Wahib.
 1. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle

 2. Kiki's grote liefde stapte uit het leven vanwege dubbelleven: 'Hij leed aan seksverslaving'
  Play

  Kiki's grote liefde stapte uit het leven vanwege dubbelle­ven: 'Hij leed aan seksversla­ving'