Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © EPA

Nederlandse toerist (37) overlijdt in Barcelona na inslikken autosleutel

Een Nederlandse toerist van 37 jaar is gisteravond in Barcelona overleden nadat hij zijn autosleutel had ingeslikt. Volgens de wijkkrant El Jardi zou de Nederlander tegen elf uur ’s avonds voor overlast in een supermarkt in de populaire wijk Gràcia hebben gezorgd.

 1. Bijna 20 migranten omgekomen bij bestorming Spaanse enclave Melilla

  Bijna 20 migranten omgekomen bij bestorming Spaanse enclave Melilla

  Achttien Afrikaanse migranten zijn bezweken aan verwondingen die ze hadden opgelopen bij de bestorming van de grenshekken in de Spaanse enclave Melilla in Marokko. Dat zeggen de autoriteiten in de Marokkaanse grensstad Nador. Eerder hadden die vijf doden gemeld. Bijna tachtig andere migranten en ongeveer 140 agenten en andere veiligheidsmedewerkers raakten gewond. Het meeste veiligheidspersoneel raakte gewond bij de pogingen de migranten tegen te houden, aldus het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken.
 2. Privéjet met 1,3 ton coke (!) op weg naar Brussel, straatwaarde 65 miljoen euro
  Play
  VIDEO

  Privéjet met 1,3 ton coke (!) op weg naar Brussel, straatwaar­de 65 miljoen euro

  De Braziliaanse politie heeft 1,3 ton cocaïne ontdekt aan boord van een privéjet die op weg was naar Brussels Airport. Agenten, die getipt waren, filmden het moment waarop ze een passagier vroegen om zijn koffer te openen. Die zat propvol cocaïne. En er bleek nog meer bagage met wit poeder aan boord. Het is de eerste keer in de Belgische geschiedenis dat een cocaïnesmokkel is ontdekt met een privéjet.