De gestolen voertuigen werden in zeecontainers geladen en via de haven van Antwerpen verscheept naar diverse Afrikaanse landen.
Volledig scherm
De gestolen voertuigen werden in zeecontainers geladen en via de haven van Antwerpen verscheept naar diverse Afrikaanse landen. © Photo News

Nederlandse vader en zoon opgepakt voor betrokkenheid internationale ‘autobende’

De Belgische federale politie heeft in samenwerking met Nederlandse autoriteiten acht personen opgepakt in een grootschalig onderzoek naar een internationale organisatie die gestolen voertuigen verscheept naar Afrika. Onder de opgepakte verdachten zitten twee Nederlanders, meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Eerder dit jaar vonden in Eindhoven, Waalre en Budel al huiszoekingen plaats. 

  1. ‘Lelijke’ asielhond heeft na virale post eindelijk een thuis gevonden

    ‘Lelijke’ asielhond heeft na virale post eindelijk een thuis gevonden

    Hondje Lena werd gedumpt in een asiel in het Amerikaanse Florida na een geschil met de huisbaas van de eigenaars. Lena werd geboren met grote keloïden, oftewel plukjes littekenhuid en vacht, onder elk oog waardoor ze ‘lelijk’ en ‘niet adopteerbaar’ werd genoemd. Nadat een emotioneel bericht van het asiel viraal ging, kwam de hond terecht in een warm thuis. Daar is ze nu een gekoesterd lid van een gezin dat ‘haar rot verwent’.