Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Niemand in Hollywood durft deze vrouw uit te lachen: de schrik van Weinstein

In het proces tegen filmbaas Harvey Weinstein wordt een van de slachtoffers verdedigd door een juridische ster én ervaringsdeskundige: Gloria Allred.

Welke ervaring deelt de wegens seksueel wangedrag aangeklaagde Hollywood-bons Harvey Weinstein met zedendelinquenten als rapper R. Kelly, sportster O.J. Simpson, regisseur Roman Polanski, tv-presentator Bill O’Reilly, en wijlen miljardair Jeffrey Epstein? Allemaal werd ze het vuur na aan de schenen gelegd door Gloria Allred. En vast hoorden ze haar briesen: ,,Er zijn regels, er zijn grenzen. Zij (rijke en machtige mannen, red.) moeten die grenzen respecteren. Dit moet stoppen en het zal stoppen. Nu.’’

 1. Als het virus straks verslagen is, wacht de strijd met de maffia
  PREMIUM
  Dagboek Italië

  Als het virus straks verslagen is, wacht de strijd met de maffia

  Italiaanse kinderen mogen toch niet buitenspelen, het is zuur maar ze moeten nog even doorbijten. Nu de nieuwe besmettingen blijven dalen is het zaak nog even vol te houden, zei premier Conte woensdagavond. ‘Anders is het allemaal voor niks geweest’. Ondertussen duikt er ook een andere, bijna, onzichtbare vijand op. Correspondent Angelo van Schaik bericht vanuit Rome. Alle eerdere afleveringen lees je hier.
 2. Nederlands lid ‘Pink Panther-bende’ voor de rechter wegens roofmoord en juwelendiefstallen

  Nederlands lid ‘Pink Pan­ther-ben­de’ voor de rechter wegens roofmoord en juwelen­dief­stal­len

  Tien jaar na de gewelddadige dood van een oud-burgemeester in Zwitserland heeft justitie het onderzoek afgerond en drie verdachten aangeklaagd. Het gaat om een 40-jarige Nederlander en twee Serviërs. Ze worden beschuldigd van moord en diefstal met geweld en zouden deel uitmaken van de ‘Pink Panthers’, een criminele organisatie die in heel Europa toesloeg, melden Zwitserse media.