Uitgaanspubliek in Zuid-Engeland moet niet alleen opletten voor een pilletje dat ongewenst in een drankje wordt gestopt, maar ook oppassen voor injectienaalden.
Volledig scherm
Uitgaanspubliek in Zuid-Engeland moet niet alleen opletten voor een pilletje dat ongewenst in een drankje wordt gestopt, maar ook oppassen voor injectienaalden. © Shutterstock / View Apart

Onderzoek naar injecteren Britse vrouwen tijdens het uitgaan; ‘nieuwe pilletje in drankje’

Britse rechercheurs onderzoeken zeven meldingen van vrouwen die afgelopen week tijdens een avondje uit in Zuid-Engelse steden zijn geïnjecteerd met drugs. 

  1. ‘Dikke vetzak!’ komt twitteraar duur te staan, Belgische topviroloog in de aanval

    ‘Dikke vetzak!’ komt twitteraar duur te staan, Belgische topviro­loog in de aanval

    De vooraanstaande Belgische viroloog Marc van Ranst toont geen enkele genade meer voor anonieme twitteraars die hem in privéberichten uitschelden, intimideren en bedreigen. De uitgesproken hoogleraar en opiniemaker, een van de belangrijkste corona-adviseurs van de Belgische regering, nagelt een grofgebekte twitteraar uit Tilburg aan de schandpaal en seint tegelijkertijd ook de politie in. ,,Ik heb echt totaal geen medelijden meer met deze idioten.”
  2. Premier Taliban-regering spreekt bevolking voor het eerst toe: Wees dankbaar voor het nieuwe bewind

    Premier Taliban-regering spreekt bevolking voor het eerst toe: Wees dankbaar voor het nieuwe bewind

    Bijna drie maanden na zijn benoeming heeft de regeringsleider van de Taliban in Afghanistan, Mohammed Hassan Akhund, zijn landgenoten voor het eerst toegesproken. In een van tevoren opgenomen audioboodschap die zaterdagavond op de staatstelevisie werd uitgezonden, riep hij de Afghanen op om dankbaar te zijn voor het Taliban-bewind. De premier was eerder bekritiseerd omdat hij niet sprak tijdens officiële bijeenkomsten.