Het Republikeinse Congreslid Anthony Gonzalez, die bekend heeft gemaakt dat hij zich niet herkiesbaar stelt voor de Republikeinen.
Volledig scherm
Het Republikeinse Congreslid Anthony Gonzalez, die bekend heeft gemaakt dat hij zich niet herkiesbaar stelt voor de Republikeinen. © AP

Republikeins Congreslid dat stemde voor afzetting Trump stopt

Anthony Gonzalez, een Republikeins Congreslid dat in januari stemde voor impeachment van Donald Trump en de voormalige president een ,,kanker voor het land” noemde, stelt zich niet opnieuw verkiesbaar. Hij stopt volgend jaar met zijn baan in de Amerikaanse politiek om ,,meer tijd met mijn familie door te brengen”, maar laat ook doorschemeren dat hij zich niet meer thuis voelt in de Republikeinse Partij.

  1. Nederlandse oorlogsveteraan voltooit monstertocht: 3000 kilometer op blote voeten

    Nederland­se oorlogsve­te­raan voltooit monster­tocht: 3000 kilometer op blote voeten

    De Nederlandse Afghanistanveteraan Anton Nooteboom (34) heeft zondag een monstertocht van 3000 kilometer op zijn blote voeten door Australië voltooid. De uit het Zeeuwse Goes afkomstige ‘Barefoot Dutchman’, die in 2015 naar Australië vertrok, liep vijf maanden lang gemiddeld 25 kilometer per dag en haalde 75.000 Australische dollar (ongeveer 48.000 euro) op voor de mentale gezondheid van mannen.