Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © REUTERS

Snowboardster (29) verongelukt voor ogen partner bij botsing met pistenbully in Oostenrijk

Een 29-jarige vrouw uit Duitsland is woensdagmiddag omgekomen tijdens het snowboarden in het Oostenrijkse Mayrhofen. Ze botste op een tegemoetkomend voertuig met rupsbanden, dat bezig was de skipistes te egaliseren, en kwam gedeeltelijk onder deze pistenbully terecht.

 1. China keurt neerhalen ‘spionageballon’ door VS af: ‘Overduidelijke overreactie’
  Update/met video

  China keurt neerhalen ‘spionage­bal­lon’ door VS af: ‘Overduide­lij­ke overreac­tie’

  De Amerikaanse luchtmacht heeft zaterdagavond de vermeende Chinese spionageballon die de afgelopen dagen boven Amerikaans luchtgebied zweefde uit de lucht geschoten. Dat meldt het ministerie van Defensie. Er is nu een operatie gaande om de brokstukken van de ballon te verzamelen en veilig te stellen. Ondertussen heeft ook Colombia melding gemaakt van een object in het luchtruim dat leek op een ballon.
 2. Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen: ‘Artsen verwijderen glas uit haar halsstreek’
  met video

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaarge­wond na aanrijding met vrachtwa­gen: ‘Artsen verwijde­ren glas uit haar halsstreek’

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de E17 in Kruibeke, dat zegt haar vriend Nicolas Geniets tegen de redactie van de Belgische krant HLN. Ze reed achteraan in op een vrachtwagen die stond aan te schuiven in de file richting Antwerpen. Ze was er erg aan toe, maar is bij bewustzijn en buiten levensgevaar. “Artsen zijn glas uit haar halsstreek aan het verwijderen.”