De Amerikaanse president Joe Biden tijdens een van de besprekingen met de senaat en andere politici over het infrastructuurpakket waarover woensdag overeenstemming is bereikt.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden tijdens een van de besprekingen met de senaat en andere politici over het infrastructuurpakket waarover woensdag overeenstemming is bereikt. © AP

Witte Huis: akkoord over infrastructuurpakket van 466 miljard euro

Senatoren van zowel de Democraten als de Republikeinen en de regering van de Verenigde Staten zijn het eens geworden over een infrastructuurpakket van 550 miljard dollar (466 miljard euro). Dat meldt het Witte Huis. Het principeakkoord werd voorafgegaan door weken van zware onderhandelingen.

  1. ‘Lelijke’ asielhond heeft na virale post eindelijk een thuis gevonden

    ‘Lelijke’ asielhond heeft na virale post eindelijk een thuis gevonden

    Hondje Lena werd gedumpt in een asiel in het Amerikaanse Florida na een geschil met de huisbaas van de eigenaars. Lena werd geboren met grote keloïden, oftewel plukjes littekenhuid en vacht, onder elk oog waardoor ze ‘lelijk’ en ‘niet adopteerbaar’ werd genoemd. Nadat een emotioneel bericht van het asiel viraal ging, kwam de hond terecht in een warm thuis. Daar is ze nu een gekoesterd lid van een gezin dat ‘haar rot verwent’.