De Amerikaanse president Joe Biden tijdens een van de besprekingen met de senaat en andere politici over het infrastructuurpakket waarover woensdag overeenstemming is bereikt.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden tijdens een van de besprekingen met de senaat en andere politici over het infrastructuurpakket waarover woensdag overeenstemming is bereikt. © AP

Witte Huis: akkoord over infrastructuurpakket van 466 miljard euro

Senatoren van zowel de Democraten als de Republikeinen en de regering van de Verenigde Staten zijn het eens geworden over een infrastructuurpakket van 550 miljard dollar (466 miljard euro). Dat meldt het Witte Huis. Het principeakkoord werd voorafgegaan door weken van zware onderhandelingen.

  1. Hoe een sprookjesachtige roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmerrie
    PREMIUM
    reconstructie

    Hoe een sprookjes­ach­ti­ge roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmer­rie

    De verdwijning van youtuber Gabby Petito (22) houdt de Verenigde Staten al weken in de greep. Petito en haar verloofde Brian Laundrie (23) vertrokken begin juli op roadtrip door de VS. Het moest de tijd van hun leven worden. Tot hun reisverslagen in augustus plots stopten, en de blondine abrupt verdween. Brian keerde alleen terug naar huis. Niet veel later verdween hij zelf. De reconstructie van een gruwelijk fout gelopen roadtrip.