Imran Khan
Volledig scherm
Imran Khan © REUTERS

Woede om uitspraak premier Pakistan over aanrandingen: 'Als vrouw weinig kleren draagt, heeft dat impact’

De Pakistaanse premier Imran Khan (68) is in eigen land onder vuur komen te liggen, nadat hij een verband legde tussen het groeiend aantal aanrandingen en verkrachtingen en de manier waarop vrouwen zich kleden. ,,Als een vrouw heel weinig kleding draagt, zal dat een impact hebben op de man, tenzij het robots zijn. Het is gezond verstand.” Activisten in het ultraconservatieve islamitische land reageren verbijsterd en eisen dat de premier zijn uitspraken terugneemt.

1 reactie

 • Geert Stuiver

  1 maand geleden
  Dus dan ben ik ook zo'n mannelijke robot, die met beschaving in zijn gedrag en interactie met - ook schaars geklede - vrouwen omgaat? Verbeeld ik het me nou, of lijkt die harses van deze excuusverkrachter, Pakistaanse premier Imran Khan, op die tronie van dat andere loeder, Moammar Mohammed al-Qadhafi van Libië? Nou, ga die maar gauw achterna dan!
 1. Bekende choreograaf verdacht van zedenfeiten: ‘We gingen met hem naar Disneyland voor optredens met kindjes’
  PREMIUM

  Bekende choreo­graaf verdacht van zedenfei­ten: ‘We gingen met hem naar Disneyland voor optredens met kindjes’

  Lionel Richie, Michael Jackson en Patrick Swayze. Een lijstje van beroemdheden die allemaal op de foto staan met Kris D.J. De 58-jarige bekende Belgische choreograaf wordt ervan verdacht minstens zeven tieners misbruikt te hebben. Hij nodigde de meisjes uit voor privélessen. De choreograaf zou beloofd hebben dat ze een plek vooraan het podium kregen... als ze ingingen op zijn avances. Intussen zou hij zich nog altijd uitgeven voor choreograaf. Zo ging hij te werk en zo reageren zijn ex-werkgevers.