Zeven doden door vliegtuigongeval Mallorca

VideoZeven mensen zijn vanmiddag om het leven gekomen door een botsing tussen een helikopter en een klein vliegtuigje op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca. Onder de doden zijn twee minderjarigen, melden de autoriteiten op Mallorca. Eerder werden vijf doden gemeld.

Alle vijf inzittenden van de helikopter, onder wie de minderjarigen, zijn om het leven gekomen. Zij hebben de Duitse nationaliteit. De andere twee mensen die omkwamen zaten in het vliegtuigje en hebben de Spaanse nationaliteit.

De toestellen botsten door onbekende oorzaak tegen elkaar in de buurt van de plaats Inca.

,,Mijn medeleven en liefde gaat naar de families van de slachtoffers die bij dit tragische ongeval het leven lieten”, tweette de Spaanse waarnemend premier Pedro Sanchez.

Pedro Sánchez on Twitter

Siguiendo con preocupación las informaciones que nos llegan desde Inca, en Mallorca. Mi solidaridad y cariño para las familias de las víctimas que han perdido la vida es este trágico accidente, entre ellas un menor de edad. https://t.co/CB9zSmLM35

Volledig scherm
De brandweer van Mallorca heeft een foto vrijgegeven na het incident. © EPA
  1. Stuntdubbel Sandra Bullock en Cameron Diaz doodgeschoten tijdens schietpartij met ex

    Stuntdub­bel Sandra Bullock en Cameron Diaz doodgescho­ten tijdens schietpar­tij met ex

    Er heeft afgelopen woensdag een opmerkelijke schietpartij plaatsgevonden voor een miljoenenvilla in het Amerikaanse Yellow Springs. Cheryl Sanders (59), een bekende stuntvrouw uit Hollywood, werd er doodgeschoten door haar ex-man Lindsey Duncan. Die laatste zegt nu dat hij door zijn ex-vrouw en haar huidige man werd opgewacht bij zijn huis. Ze waren gewapend en richten een wapen op hem en zijn vrouw. Hij kon niet anders dan zelf als eerste schieten.